O MENI

23,11,2019

Moje zanimanje za astrologiju počelo je još u srednjoj školi kada sam na poklon dobila knjigu „Sunčevi znaci Linde Gudmen“ koja me je i uvela u svet astrologije i od tada ve i ne prestaje moje interesovanje za ovu zanimljivu nauku.

Za mene je najvažnija strvar u astrologiji znati tumačiti natalnu kartu. Svaka karta je priča za sebe, svaka osoba ima svoju (drugačiju natalnu kartu) koja se mora pogledati iz više uglova da bi se na pravi način kod svakog pojedinca mogla opisati jedna planeta, vladar, aspekt ili kuća. Iz ovog razloga nisam veliki ljubitelj pisanja tekstova astrološke simbolike, jer da bi se dao kompletan i tačan opis npr. jedne planete u jednom znaku moramo pogledati i u kojoj se kući nalazi na kom je stepenu, koje aspekte pravi i gde ide dispozicijom da bi na kraju dobili pravu sliku te planete.

Volim da se bavim istraživačkim radom jer smatram da se bez toga ne možemo na pravi način usavršavati.

Pored tumačenja natalne karte, posebno mi je zanimljiva i astrologija odnosa.

Astrologijom se profesionalno bavim već 7. godina i uspešno sam završila školu za profesionalnog astrologa. U želji da što više pomognem svojim klijentima pa i ljudima u svom okruženju nastavila sam sa dodatnom edukacijom i isto tako završila i obuku za Trenera Životnih Veštna (Life Coach) od ukupno 240 sati i stekla parvo primene ovog metoda u domenu koučinga, psihoterapije, mentorstva, menadžmenta ljudskih resursa i drugih srodnih struka. Zbog kombinovanja i ostalih tehnika radim kao nezavisni trener.

Sa Theta healingom sam se susrela 2016. godine i odmah se zaljubila u ovu neverovatnu tehniku koja mi je i pomogla da se maksimalno izgradim u svom poslu. Bez programiranja podsvesti i oslobađanja od negativnih energija i unutrašnjih blokada, ne bih uspela da ostvarim svoje snove.

Iza sebe imam veliko iskustvo u radu sa klijentima, a moje najveće zadovoljstvo su moji zadovoljni klijenti.

Prvenstveno u radu sa klijentima naučila sam da prihvatim i poštujem njihovu različitost, da ih razumem, da ih ne osuđujem i da poštujem njihova prava na njihove slobodne izbore i zahvalna sam SVEMU što mi je pomoglo da dostignem ovaj nivo svesti.

Veliki sam borac protiv predrasuda i mišljenja sam da niko ne zna bolje od nas samih šta je za nas najbolje.

Ako želite da pomognete sebi, tu sam da svojim tehnikama i savetima budem Vaša podrška da ostvarite svoje snove.

Važno je da naglasim da astrološke konsultacije radim nezavisno od ostalih tehnika, to jest, da su to različite oblasti.