USLUGE

THETA HEALING

Theta tretmani

LIFE COACHING

Određivanje i postavljanje ciljeva

Motivacija i podrška

ASTROLOŠKE USLUGE

Tumačenje natalne karte

Tumačenje uporednog horoskopa

( sinastrija, Kompozit i Dejvison)

Prognoziranje događaja

Tehnike prognostike

 – Mesečni horoskop

 – Godišnji horoskop

 – Tranziti

 – Progresije

 – Direkcije

Theta Healing

Theta healing je energetska tehnika isceljivanja pomoću koje lako možemo pristupiti podsvesti kako bi je mogli reprogramirati, odnosno menjati naše podsvesne programe ili već negativna uverenja koja imamo, a kojih najčešće nismo ni svesni i koja nam ne dozvoljavaju da imamo više samopouzdanja, da budemo uspešni, da budemo zadovoljni emotivnim životom, da budemo sretniji, zdraviji…..Menjanjem negativnih podsvesnih programa otvaraju se mogućnosti za napredak…

Theta praktičar je obučen da klijenta uvede u theta stanje uma koje inače prirodno i dostižemo pre nego što utonemo u san. Kada se nalazimo u Theta stanju uma naši moždani talasi su jako spori (od 4 do 7 herca ) i kada dostignemo ovo stanje svesti momentalno se opuštamo, osećamo se smireno i bezbrižno i na ovoj frekvenciji se veoma lako isceljujemo i upravo nam Theta healing omogućava da duže boravimo u Theti. Theta stanje uma je najdublje stanje svesti, isto tako promene uverenja rade se na 4 nivoa: osnovni nivo, genetski nivo, istorijski nivo i nivo duše i zato programiranje u Theti daje brze i izuzetne rezultate. Theta healing je potpuno bezopasan, klijent je sve vreme tretmana potpuno svestan i posle tretmana se odlično oseća…

U Theta healingu radimo čišćenje aure kako bi klijenta oslobodili negativnih energija i niskih vibracija, isceljujemo slomljeno srce i dušu, radimo balansiranje i reprogramiranje čakri i reprogramiranje unutrašnjih organa, postupkom kopanja (razgovorom) otklanjamo unutrašnje blokade, isceljujemo razne oblike zavisnosti... Radimo kroz božansko vođstvo i bezuslovnu ljubav iz najviše svesti, kako bi dostigli najvišu pozitivnu energiju, to jest, kako bi maksimalno podigli vibraciju...

O Natalnoj Karti

Natalna karta je zamrznuta slika planeta, kuća i aspekata u trenutku rođenja jedne osobe. Astrolog izrađuje natalnu kartu na osnovu podataka koje dobije od klijenta. Da bi se izračunala jedna natalna karta potrebno je dati svoj datum, mesto  rođenja i tačno vreme rođenja.

U jednoj natalnoj karti može se videti, kakva je enrgija jedne osobe, kako nas  drugi ljudi doživljavaju, naše karakterne osobine, mogućnosti za  brak, porodicu, posao, zaradu, emotivan život, naši talenti, predispozicije…

Ako na natalnu kartu primenimo i tehnike prognostike može se dobiti uvid u događaje koji nas mogu očekivati u budućnosti u periodu od mesec dana pa čak i nekoliko godina unapred..

O Uporednim Aspektima

Zašto se nekada već pri prvom kontaktu sa nekim  osećamo blisko i sve lako ide, dok nam je neko već od starta nezanimljiv ili ne nalazimo zajedničku temu? Žašto nekada imamo osećaj da nam je neka osoba donela sreću ili sa druge strane imamo osećaj da nam neka  osoba donosi samo probleme?  Žašto nam je neki odnos lakši a neki teži? I na ovo Astrologija ima odgovor.

Kada se sa nekim prvi put sretnemo istog trenutka aktiviraju se energije planeta koje međusobno rade i u zavisnosti od aspekata koje planete uporedno grade između dve karte (osobe ) astrologija nam može reći  i šta bi se od jednog odnosa (bilo da je to  ljubavni, prijateljski ili poslovni odnos u pitanju) moglo i očekivati.

Pa tako npr. Ako nečiji Jupiter (planeta sreće) pada na naš Ascedent ili u naše polje posla, a Jupiter između ostalog simbolizuje napredak, širenje, sigurno je da će nam samo prisustvo te osobe u našem životu doneti neku sreću i pozitivne promene, dok sa druge strane nije dobro ako npr. nečija planeta  Saturn (planeta teškoća) pada na neka osetljiva mesta u našoj karti (a u zavisnosti od kuća i aspekata ) možemo videti i sa kojom vrstom problema se možemo sresti u nekom našem partnerskom odnosu….

O Kompozitu i Dejvisonu

Kompozit i Dejvison horoskop su karte veze ( ili nekog  partnerskog odnosa) koje  daju puniju sliku jednog uporednog odnosa, pored uporednih aspekata. Kompozit horoskop je karta veze koja nam pokazuje kakva je dinamika veze jednog para ( ili nekog partnerskog odnosa)  i njega ne možemo progresirati. Dejvison horoskop je karta veze na kojoj se primenjuju i tehnike prognostike kako bi mogli dobiti sliku događaja koji nam dolaze u nekom narednom periodu. .. Ako npr.  u uporednim aspektima imamo kvadrat, opoziciju ili konjukciju Venere sa Uranom, što je svakako negativan aspekt koji označava kratkotrajan partnerski odnos,  a sa druge strane, Kompozit i Dejvison imaju jake aspekte, ta veza ipak može potrajati  ali će zato par sa ovim sinastrijiskim aspektom sigurno povremeno osećati nestabilnost u vezi. Npr. godina koja u solaru, progresijama ili direkcijama ima loš aspekt Venere sa Uranom, za par koji ima pomenut sinastrijski aspekt može biti naročito nestabilna, pa čak i opasna za prekid..  ( naravno, da bi se dala ovakva prognoza moraju se uzeti u obzir i svi ostali aspekti)