ISKUSTVA

E.E.

Kao čovjek koji je po prirodi skeptičan, došao sam na tretman theta healing-a prilično rezervisan. Po predlogu voljene osobe zakazao sam tretman, i ni jednom se nisam pokajao. Gospodja Miroslava vodi put u dubini Vas, da nadjete uzroke svojih patnji. Kad ste svjesni istinskih uzroka svojih patnji mnogo lakše postižete unutrašnju transformaciju i idete putem uspjeha i sreće.Toplo preporučujem.

J., Podgorica

Kao neko ko je upravo završio sa drugim theta healing tretmanom, a već je imao više astroloških konsultacija sa dragom Miroslavom, mogu da kažem da je tehnika koju sprovodi vrlo djelotvorna i otvara puteve ka iscjeljenju. Sami način rada, pristup klijentu i problemu, važni su segmenti kojim Miroslava čini da se pojedinac osjeti značajnim. Ni sama ne volim pretjerane sugestije i nametanja ličnih rešenja jer direktno, lično iskustvo pojedinca je neprevaziđeno u skupljanju životnih znanja, ali theta healing je najdivnija stvar koju sam mogla da učinim za sebe. Konkretno – vrata do kojih mi je bilo jako teško da stignem su se i otvorila, moj posao je krenuo uzlaznom putanjom, promijenila sam radno mjesto, platu udvostručila, počela lakše da komuniciram. Miroslava je usmjerila moju energiju ka tim ostvarenjima, tako doživljavam. Samo iskustvo na tretmanu je iscjeljujuće i vrlo oslobađajuće. Mali savjet za ljude koji citaju ovaj komentar: otvorite se, iskrenost prema sebi je početna stanica. Rešenja su nekada bas blizu i baš jednostavna, posebno kada vas stručnjak kao Miroslava spovodi kroz proces! Pozdrav!

J.B., Beograd

Draga moja Mimi, želim da ti se zahvalim na svakoj sekundi tvog vremena koju si provela sa mnom kako u astrološkom svetu, tako i u Theta tretmanu koji smo radile a koji ćemo zasigurno ponoviti jer je to moja relax zona tela i duše. Preporuka za sve koji žele da rade na sebi a da pritom imaju vrhunskog stručnjaka pored sebe koji će ih sprovesti kroz Theta svet, odiše profesionalizmom, znanjem, toplinom i osmehom. Kod nje sam se osećala kao “Alisa u zemlji čuda”, jako se radujem ponovnom susretu i stvaranju novih “čuda” uz tvoje smernice koje su se do sada sve ostvarile. Beskrajno hvala

Petrović Dušan

Samo bih želio da prenesem moje iskustvo sa theta healingom koje smo radili prije nekih 45.dana. Već nakon 3-5. dana sam imao miran san i spavao sam cijelu noć, što mi se nije desilo zadnjih par godina. U međuvremenu svakim danom sam mogao osjetiti napredak na način što sam bio smireniji, opušteniji, nervoza i briga koja je bila skoro postala svakodnevnica, je takoreći nestala, a i kada bih je osjetio, vrlo lako bih je se riješio. S obzirom da sam u privatnome biznisu vezanom za turizam i ugostiteljstvo, koje je jako pogođeno trenutnom situacijom zbog Korone, svakodnevne probleme, kako finansijske, tako i sa osobljem, riješavam mnogo lakše, brže, opuštenije i kao da je posao krenuo na bolje. Pri tome sam uspio da dobijem i dogovorim još jedan jako veliki i ozbiljan posao sa strane. U program theta healinga sam ušao sa ogromnim povjerenjem, i na kraju ispostavilo se trenutno jednom od najboljih odluka u životu! Miroslava, još jednom jedno veliko HVALA! Srdačan pozdrav

Krle

Živim sa roditeljima, imam 27 godina. Theta tretmane, tačnije 2, za kratko vreme od 2 nedelje, uzeo sam zbog teške materijalne situacije u kući. Otac ima mala primanja, a majka nije radila, i na meni je bila odgovornost da pokrivam veći deo troškova. Posle 3 meseca desila se promena, majka se iznenada zaposlila, što je za mene veliko olakšanje. Hvala Miroslava

Jelena, Podgorica

Draga Miro želja mi je napisati par riječi – svoje iskustvo. Theta tretman radila sam prije oko 2 mjeseca i već su se otvorile neke nove mogućnosti za posao za koji sam juče potpisala ugovor. Ni sama ne znam kako. Još uvjek sam zatečena kako se sve odigralo ovom brzinom. Hvala ti do neba!!! Preporučujem svima od srca theta tretman 🙂

V.D.

Draga Miroslava, prvo želim da ti se zahvalim na svemu što si uradila za mene. Neizmerno sam ti zahvalna što si me upoznala sa theta programom. Tvoji tretmani su mi mnogo pomogli i sve se odvijalo u pravcu na kome smo radile. Osvešćujući pojedine delove nesvesnog u meni i rad na tome doveo je do mnogih promena, preseljenja u drugi grad, i osetnog napredka u poslu. Moram ti reći da sam posle dugo vremena sretna i zadovoljna sobom, iako sam na prvom tretmanu bila skeptična. Ko bi rekao da će samo tri tretmana dovesti do ovolikog poboljšanja? Svoje iskustvo želim da podelim sa svima jer želim da se svi osećaju ovako dobro kao ja.

Beli

Mimi, jako si profesionalna i posvećena svom poslu. Tvoje znanje i tvoj rad u oblasti astrologije su na visokom nivou. Hvala ti na svemu do sada. Tvoje reči se ostvaruju, polako, ali što je najbitnije sigurno.

Dada

Mimi, žao mi je što ne znam da čitam astrološke karte ali mogu da pretpostavim da je u tvojoj karti jasno naznačeno da ćeš se ti baviti astrologijom i biti uspješna u svom poslu i da ćeš bez zadrške dati sve od sebe da pomogneš, da realno sagledaš situaciju i da kažeš svoje mišljenje onako iskreno i direktno i sa onom dozom samopouzdanja kako samo ti znaš. Radujem se svakom susretu sa tobom jer se svaki put iznova oduševim tvojom toplinom, profesionalizmom i preciznošću. Trebalo je malo vremena ali navikla sam na to da kažeš stvari koje meni često zvuče nemoguće u tom momentu pa mi to djeluje kao da gledaš u neku tuđu kartu, a onda posle nekog vremena počnu i da se dešavaju…Budi uvjek takva..

Dejan

Poštovana Miroslava, hteo bih da vam se zahvalim na savetima koje ste mi dali. Iako sam u početku bio skeptičan prema astrologiji kao nauci uopšte-pod uticajem moje profesije kao defektologa i onoga šta sam o tome učio kroz studije-pokazalo se da nisam bio u pravu. Moj sadašnji stav je da bi svaki čovek trebao da ima svog astrologa koji će mu dati smernice i pomoći u životu kao što ste vi meni. Neizmerno hvala.

Vesna, Beograd

Miroslava je Astrolog sa izuzetnim darom za Astrologiju. Veoma precizno definiše dešavanja iz prošlosti i budućnosti. Iskrene preporuke za sve koji žele da reše neke dileme i da se bliže upoznaju sa svim što ih isčekuje u budućnosti.  

Marija, 24 godine, Podgorica

Sa Miroslavom sam se prvi put upoznala ove godine. Njena profesionalnost, volja i želja
da objasni cijelu astrologiju klijentu je presudila da se oduševim i naravno nastavim komunikaciju sa njom i nakon izrađenog horoskopa.
Ona je mlada, dinamična, zabavna i mnogo požrtvovana osoba za svoj posao. Miroslava je u meni probudila želju da se vodim nekim stvarima koje nam planete i zvijezde donose/odnose.
Moram priznati, da su se neke bitne stvari koje su se predviđale horoskopom, već ostvarile.
Naravno, Miroslavu smatram svojim prijateljem novim jer je uvijek tu kada sam u nedoumici i nadje način da mi objasni šta bih trebala uraditi, a šta ne – a opet sve po horoskopu, zvijezdama.  

N.P.

Željela bih sa vama da podijelim moje iskustvo u kontaktu sa astrologicom Miroslavom. Uz rizik da ovo služi kao reklama moram da kažem da je najbolji astrolog kojeg sam ja upoznala! Svoje viđenje daje sa različitih strana precizno i detaljno i jednu tvrdnju dokazuje na više načina. Ona je neko sa kim je lako i lijepo razgovarati i neko ko uliva povjerenje u ono čime se bavi! Redovno idem i slijedim njena uputstva i preporuke. Puno mi sve to pomaže u nekim bitnim životnim momentima i odlukama.  

N.Đ.

„Veliko mi je zadovoljstvo napisati, par riječi za astrologa Miroslavu Mijović.
Miroslava je samostalna osoba izražajnih komunikacijskih mogućnosti, što je naravno, neophodno za njen posao. Veoma je profesionalna i predana poslu i stoga ne sumnjam da će ostvariti VELIKI USPJEH tokom svog daljeg rada.“ Srdačan pozdrav!  

Marijana Dimitrijevic, Užice

Prvi susret sa astrologijom sam imala kada sam upoznala Miroslavu. Iako sam na početku bila skeptična, Miroslava me je vrlo brzo demantovala tako što su se desile mnoge stvari koje mi je predvidela u vezi posla i veze u kojoj sam u to vreme bila. Veoma sam se iznenadila kako je ona kroz kartu videla moje karakterne osobine i stvari koje mogu da znaju samo meni jako bliski ljudi. Od tada se sa Miroslavom redovno konsultujem.  

Milica Pešić

Pri prvom susretu sa Miroslavom mislila sam da joj je neko od meni najbližih prijatelja ispričao nešto o meni. U najmanju ruku mogu reći da sam bila sumnjičava. Tada mi je rekla stvari vezane za blisku budućnost, na šta je moja prva reakcija bila: ma nema šanse. Četiri meseca kasnije zvala sam je za buduće savete i nastaviću da je konsultujem.  

Boro

Vrlo impresivno koliko tačnosti i preciznosti. Tečno i lepo govori, nema preskakanja ide redom i dosta priča razumno za svaki nivo svesti sto će reći razumljivo. Veoma sam iznenađen sa njenim pristupom klijentu i koliko samo ima rada na natalnoj karti. Čak štaviše biti u kontaktu sa ovakvom vrstom astrologa je vrlo zdravo i korisno… Vrlo prijatna osoba i mogu reći lepo iskustvo koje mi je donelo da sprečim samog sebe u lošoj investiciji zahvaljujući naznakama gde treba da obratim pažnju…. Miroslava hvala ti što postojiš.   

Goca

Verujem u astrologiju i godinama idem kod astrologa jer je to za mene mnogo značajno. Volim da znam šta me čeka u budućnosti i da se unapred pripremim za sve te moguće događaje a naročito da bih znala gde da obratim pažnju i budem obazriva. Sa Miroslavom sam se upoznala sasvim slučajno i od tada je ne menjam, odličan astrolog i svima je preporučujem.  

Milena, Beograd

Kroz moju natalnu kartu mi je vrlo lepo opisala moje karakterne osobine kao i mog emotivnog partnera kao i dešavanja iz naših zivota. Mogu da potvrdim da je pročitala dešavanja sa neverovatnom tačnošću i preciznošću koja mi je opisala vrlo jasno i detaljno. Miroslava ima moje preporuke svim mojim prijateljima koji žele da im neko rastumači i pomogne u bitnim odlukama.  

Sonja, Beograd

Nekoliko puta sam tražila pomoć od Miroslave, da mi pokaže pravac u teškom periodu. Mnogo mi je pomogla i olakšala. Miroslavine analize su me oduševile. Toliko su precizne i temeljno uradjene da su mi zaista poslužile kao vodič u pojedinim životnim situacijama. Miroslava je pravi dokaz šta znači voleti svoj posao a rezultat se ogleda u kvalitetu njenog rada. Ona je jedna od retkih astrologa koja ispuni svaki zahtev, pitanje ili želju. Koristeći njene usluge, shvatila sam koliko je stručna i ozbiljna. Divna osoba i sjajan astrolog. Hvala ti puno na svemu!  

Sanja, Kraljevo

Naiđu nam svima trenutci u životu kada nismo sigurni da li se vodimo dobrim mislima, da li dobrim putem hodamo i kakve nam mogućnosti univerzum pruža. Upravo tada je idealan trenutak za konsultaciju sa Miroslavom koja za svako pitanje ima odgovor (detaljan i direktan). Astrologija je za mnoge neverica, pa je zato razgovor sa njom toliko savršen…jer nesebično deli svoje znanje i pomaže vam da spoznate sve čari ove jako teške nauke. Jedno je sigurno – svako ko se njoj obrati neće se pokajati. Hvala ti što postojiš!   

Jelena

Oduvek sam u određenoj meri verovala u horoskop i astrologiju, te sam imala zelju da mi profesionalan astrolog pogleda natalnu kartu, ukoliko mi se za tako nešto ukaže prilika. Onda sam, sasvim slučajno, upoznala Miroslavu i saznala čime se bavi, što je odmah privuklo moju pažnju i interesovanje. Miroslava je od prvog trenutka odavala utisak jedne ozbiljne osobe, koja je vrlo posvećena svom poslu i koja ga obavlja na odgovoran način. Kada sam sve to primetila kod nje, odlučila sam da želim da mi baš ona pročita natalnu kartu. Nisam se pokajala, naprotiv, to je za mene bilo jedno vrlo značajno iskustvo. Miroslava mi je dala mnogo nade i vere u bolju budućnost, objasnila mi je na koji način doći do nje. Takođe mi je skrenula pažnju na segmente života koji bi eventulano mogli biti kritični i kako bih mogla da sprečim neke nepoželjne moguće događaje. Ona je sve to uradila sa velikom preciznošću i, što je možda još važnije, sa velikim interesovanjem za mene, kao njenog klijenta. Ovim putem bih joj se iskreno zahvalila i toplo bih je preporučila svojim prijateljima i svim ljudima koji žele da imaju određeni uvid u to šta ih očekuje u životu, kako bi se lakše nosili sa svim izazovima koji im predstoje, ali i kako bi naučili da svojoj sreći otvore prava vrata.  

Ivana, Switzerland

Prvi put sam radila natalnu kartu, preko preporuka prijatelja došla sam do astrologa Miroslave Mijović.
I želim da podelim sa svima svoje iskustvo sa ovom dragom ženom koja mi je pogodila i rekla mnoge stvari i iz prošlosti, sadašnjosti i za dalje dala naznake šta će i u kom smeru ići moj život u svim poljima. Rekla mi je neke stvari, karakteristike i osobine koje bukvalno samo moji najbliži znaju o meni. Sa njom sam se prvi put čula i ona je meni sve to ispričala kao da je pored mene bila celog života. Imam veliku želju da je upoznam, jako je prijatna, direktna i iskrena žena – što ja veoma cenim. Njen trud da objasni sve do detalja kako bi što bolje razumela je zaista iznenadjujuć. VEOMA POSVEĆENA SVOM POSLU, to zna svako ko je radio sa njom, a ko nije imao prilike – preporučujem Miroslavu od srca. Prezadovoljna sam njenim radom, i nadam se da ću je upoznati i uživo nekada. Do tada ću sigurno ostati u kontaktu sa Miroslavom i konsultovati se sa njom.  

Mima

Imam jako pozitivno iskustvo sa astrologom Miroslavom. Njen pristup je veoma profesionalan, vrlo je prijatna, sistematična, detaljna i precizna u izradi i tumačenju natalne karte. Ako tražite pravoga astrologa iz iskustva vam je iskreno preporučujem.  

Sladjana, 46

Velika mi je čast da ostavim komentar i napišem svoje iskustvo sa Miroslavom. IZUZETNO PROFESIONALNA U SVOM POSLU, odličan astrolog, sa velikim darom i iskustvom. Nisam zadovoljna – PREZADOVOLJNA sam njenim radom. Mila, draga, iskrena, direktna žena. Zadovoljstvo mi je što sam imala prilike sa takvim astrologom raditi. Sve preporuke za Miroslavu, sa ovakvim pristupom za rad sigurna sam da je čeka veliki uspeh u poslu. S’ poštovanjem.  

Sanja

Želim da sa svima podijelim moje iskustvo sa Miroslavom. Jako je profesionalna i veoma detaljno i tačno je rastumačila moju kartu! Ono što je ostavilo veliki utisak na mene je njena direktnost i preciznost u radu.  

B.V.

Iskrene preporuke za Miroslavu, veoma profesionalno, ozbiljno, odgovorno i temeljno, izuzetan astrolog, za svaku pohvalu! Jedno veoma pozitivno i važno iskustvo za mene…  

Aleksandra

Moj veliki problem vezano za natalnu kartu bio je uvijek strah da saznam svoju budućnost pa sam to izbjegavala dugo vremena. Na nagovaranje drugarica koje su to uradile, posle puno vremena i ja sam otišla. Kod Miroslave sam došla priznajem jako uplašena ali već posle nekoliko minuta razgovora sa njom moj strah je potpuno nestao. Ono što je mene oduševilo je njen pristup klijentu i način rada, jer je tačno znala kako da mi postavi pitanja i kaže sve što mi karta ukazuje a što je najvažnije potpuno me oslobodila straha. Nisam se pokajala, naprotiv, oduševljena sam i potpuno sam promijenila mišljenje o astrologiji a kao i dobila uvid u njene mogućnosti koje su me tek posebno oduševile. Miroslavu od srca svima preporučujem jer je veoma odgovorna i uliva vam veliko povjerenje svojim znanjem i načinom njenog rada.  

Bojana

Moj nedavni susret sa Miroslavom je bio prvi susret sa nekim astrologom. Moram priznati da sam bila skeptična po pitanju toga, ali kako sam od meni bliskih ljudi čula mnogo pozitivnih komentara na račun njenog rada i posvećenosti svome poslu, odlučila sam da joj i ja pružim šansu, da vidim da li ću i koliko biti zadovoljna sa natalnom kartom. Zaista sam se prijatno iznenadila kako me je opisala, toliko detaljno, moje osobine, situacije u kojima sam se našla u nekom prethodnom vremenskom periodu, dešavanja i situacije koje tek predstoje.. od nekoga ko me do tada nije poznavao i ništa nije znao o meni, pogodila je mnogo toga. I ubuduće ću nastaviti da se konsultujem sa njom jer smatram da mi može pomoći i unaprijed upoznati sa nekim bitnim stvarima, situacijama koje me čekaju u budućnosti. 

Goca, Florida

Poštovanje. Prvo, svaka vam čast na požrtvovanosti, profesionalnosti, ljubaznosti…moje prelijepo iskustvo želim podjeliti i ovim putem. Miroslavu sam upoznala preko moje prijateljice, nismo se lično upoznale s’obzirom da nas djeli kontinent (dogovorile smo se :-)), ali kao da smo odrasle zajedno, prosto sve do detalja mi je opisala život i životna iskustva do sada, to može samo profesionalac. Još jednom svaka čast i moj veliki naklon. Vrlo rado čekam septembar, oktobar :-):-)  

Suzana, Podgorica

Miroslava je najbolja u svom poslu, sve mi je pogodila, kao da joj je neko sve o meni ispričao, i budućnost mi se ostvarila, imam 40 godina, promijenila sam dosta astrologa, Miroslava mi je najbolja,i srećna sam što sam je upoznala.

Sonja

Želim da podijelim sa drugima svoje iskustvo, natalnu kartu sam radila po drugi put, prezadovoljna sam kako mi je Miroslava uradila kartu. Srdačan pozdrav !

Rajko

Zadovoljstvo mi je napisati par riječi i podijeliti svoje iskustvo … kod Miroslave sam pošao po preporuci… najviše sam se iznenadio njenim profesionalnim pristupom…. tumačenjem natalne karte ostao sam malo zatečen u pozitivnom smislu … što reći, nego jedno korisno iskustvo koje mi je pomoglo da razjasnim neke događaje… za budućnost, javiću…pozdrav.

Senka

Posle nekoliko pokušaja i kontakata sa astrolozima najzad sam upoznala Miroslavu koja mi je kao astrolog u potpunosti objasnila sadašnjost i dudućnost. Obajšnjenja su bila do najsitnijih detalja o mome životu. Iz svega toga sam mnogo bolje razumjela sebe i situacije u kojima sam se nalazila. Miroslavu od srca peporučejem svima koji žele da shvate sebe i svoje životne situacije.

Boban

Draga Miroslava želeo bih da vam se zahvalim na smernicama koje ste mi dali. Umnogome ste usmerili moj život na bolje. Nadam se da će ljudi uvideti dobrobit astrologije kao veštine koja može da čoveka usmeri na pravi put, pozdrav.

Marija

Prvi put sam bila kod astrologa zbog problema u kome sam se našla ali sam zahvalna prijateljici što me ubjedila da trebam poći astrologu. Ovo je za mene bilo jedno vrlo lijepo iskustvo koje sam doživjela, suočavanje sa sobom, kao da sam se probudila iz nekog sna, u cjelosti drugi pogled na moj život. Ovim putem zahvalila bih se Miroslavi na vremenu koje mi je posvetila i profesionalnosti u tumačenju moje natalne karte, moje iskrene preporuke!!!

Dragan. T

Miroslava, vi ste jako dobar astrolog, sve pohvale za moje tumačenje, sve mi se odvija po vašem redosledu, mnogo sam zahvalan na ovako profesionalnom i detaljnom tumačenju, i prognozi koja se pokazala kao tačna.

Zora

Posao kojim se bavite vidi se da ga volite i dajete sve od sebe da saslušate, razumete, i saosećate sa klijentom. Oduševila me detaljna analiza, i pozitivan stav za moja buduća dešavanja.

S.M.

The entire process is wonderful! Miroslava has expert knowledge of reading your chart, she is thorough, generous and very compassionate. Have had 2 readings so far and both were helpful, accurate and spot on. She is professional, she helped me in many ways and guided me through some difficult times and decisions. Highly recommend! Thank you very much and all the best!

D.V.

Ovim putem bih se zahvalila na pomoći koju ste mi pružili. Svojim nesebičnim angažovanjem i predanošću pomogli ste mi da donesem bitne odluke. Tumačenjem natalne karte sam prezadovoljna i neizmerno hvala!


S.N.

Miro draga zadovoljstvo mi je raditi sa tobom, tvoje prognoze se ostvaruju i uvijek budem iznenađena kad se događaji ostvare iako sam već unaprijed spremna za njih. Astrologiju volim oduvijek i mnogo mi pomaže. Sve pohvale za tvoj rad i pristup, prezadovoljna svaki put!


D.J.

Vrlo sam zadovoljan vašim radom, odgovorno, profesionalno, ozbiljno, savjeti koje ste mi dali značili su mi i imaću u vidu ovo iskustvo za svaku nedoumicu ubuduće.