O MENI

Moje zanimanje za astrologiju počelo je još u srednjoj školi kada sam na poklon dobila knjigu „Sunčevi znaci Linde Gudmen“ koja me je i uvela u svet  astrologije od kada više i  ne prestaje moje interesovanje za ovu zanimljivu nauku.

Pored uspešno završenog  školovanja za profesionalnog astrologa, već više od 10 godina aktivno se bavim izučavanjem astrologije koja  zahvaljujući mom talentu i jakim aspektima postaje i moja profesija.

Za mene je  najvažnija stvar u astrologiji  znati tumačiti natalnu kartu. Svaka karta je priča za sebe, svaka osoba ima svoju (drugačiju) natalnu kartu koja se mora pogledati iz više uglova da bi se na pravi način kod svakog pojedinca mogla opisati jedna planeta, vladar, aspekt ili kuća. Iz ovog razloga nisam veliki ljubitelj pisanja tekstova astrološke simbolike  jer da bi se dao kompletan i tačan opis npr. jedne planete u jednom znaku moramo pogledati  i u kojoj se kući nalazi, na kom je stepenu, koje aspekte pravi i gde ide dispozicijom da bi na kraju dobili pravu sliku te planete.

Volim da se bavim  istraživačkim radom jer smatram da se bez toga ne možemo na pravi način usavršavati.

Pored tumačenja natalne karte, posebno mi je zanimljiva i astrologija odnosa.

Iza sebe imam veliki broj urađenih natalnih i uporednih karti a klijenti mi se redovno javljaju sa tačnim prognozama što me posebno raduje.

Moje najveće zadovoljstvo su moji zadovoljni klijenti.